div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Devilian’a yeni sınıf!

- Advertisement -

Önce bazı görselleriyle ortaya çıkan ve daha sonra resmi açıklama ile Avrupa’ya geleceği açıklanan Devilian Online Diablo’ya benzer bir oynanışa sahip online hack & slash oyunu. Açıklanmasından itibaren bir gurup oyuncu oyunun Avrupa’ya gelmesi için sabırsızlıkla beklemeye başladı bile.

Yapımcı ekip ise oyun Avrupa’ya gelene kadar gerek resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalarla gerekse yaptığı canlı yayınlar ile yeni haberler vermeye devam ediyor. Oyunun tanıtımı için üçüncü canlı yayını yapan yapımcılar yeni bir sınıfı da tanıttı. Daha önce Berserker, Evoker, Cannoneer ve Shadowhunter’dan oluşan sınıf listesine bir de Kyran eklendi. Kore sunucularında oynanabilir olan bu yeni sınıf, yakın dövüşe dayalı bir oynanışa sahip olacağı gibi yüksek zeka ve çevikliği ile ön plana çıkıyor. Eğer hack & slash oyunlarına meraklıysanız ve özellikle de PvP oynanışı seviyorsanız Devilian Online’ın internet sitesi üzerinden betasına kayıt olabilirsiniz.

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler