div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dungeon Fighter Online: Act 6 yayınlandı!

- Advertisement -

Free-to-play iki boyutlu aksiyon MMORPG oyunu Dungeon Fighter Online’ın yapımcısı Neople Inc. oyuna gelmesi beklenen Act 6 güncellemesi Dies Irae’i yayınladı. Dünyada 400 milyonun üzerinde oyuncusu bulunan Dungeon Fighter Online’ın yeni güncellemesine biraz daha yakından bakalım.

Neople Inc.’in yaptığı açıklamaya göre Dies Irae ile beraber oyuna uzun zamandır merakla beklenen bir özellik geliyor. Artık Priest karakterler ikinci awakening seviyesine ulaşabilecekler. Oyunun en çok oynanan karakterleri olan Priest karakterler birkaç farklı sınıftan oluşuyor. Bu sınıflar Saint, Justice, Draconid ve Immortal. Oyuncular bundan böyle ikinci awakening seviyesinin getirdiği yeni özelleştirme ve yetenekleri kullanarak Arad’ın mistik diyarlarında maceralarına devam edebilecekler. Yapımcı ekip bununla ilgili bir de video hazırladı. Ayrıca güncelleme ile birlikte yapımcı Neople, çeşitli etkinlikler ile oyunculara pek çok ödül dağıtacağını da duyurdu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler