div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Doom multiplayer alfa kayıtları başladı!

- Advertisement -

Bethesda merakla beklenen efsanevi FPS oyununun multiplayer alpha’sı için PC ve yeni nesil konsollarda kayıtları almaya başladı!

Oyunun en ağır stres testleri, en ağır bugları, en ciddi server problemleri, maç yapacak insan bulamama, en küçük bir materyali bile paylaşmama gibi konulardan keyif alacağınıza inanıyor ve oyunun gelişimine katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız kayıt olmamanız için hiç bir sebep yok, kayıtlar şuradan.

Kısaca alpha sürecinin Wolfenstein: The New Order oyununu ön sipariş vererek kazandığınız beta erişim hakkı ile bir ilgisi yok. Alpha aşamasında sadece tek bir harita bulunacak ve daha önceki videolarda görebildiğimiz, bir demir çelik tesisini andıran bu haritada bolca ergimiş demir, bolca dar koridor ve karanlık mevcut.

Aynı zamanda alpha’da sadece 6×6 Deathmatch modu bulunacak ve her maçta bir adet bulunan Demon Rune sayesinde oyuncular yukarıdaki resimde fotoğrafını gördüğünüz Jetpack taşıyan ve roket ile menzilli saldırı yapabilen Revenant adlı yaratığa dönüşebilecek. Revenant’ın roketler dışında Gauss Cannon adlı tek atışta rakibini öldürebilecek, kullanımı zor ama doğru kullanıldığında ölümcül bir silahı mevcut.

Diğer silahlar ise Vortex Rifle, Super Shotgun, Repeater, Rocket Launcher, Static Cannon ve Plasma Rifle. Yanımızda taşıyabildiğimiz “ciciler” ise parça tesirli el bombası ve teleporter’dan ibaret, şimdilik.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler