div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

DOTA 2 yenileniyor!

- Advertisement -

MOBA piyasasaına hakim oyunlardan biri olan, Valve’ın göz bebeklerinden sayabileceğimiz DOTA 2 geniş bir yenilenme sürecine girdi. DOTA 2 Reborn ismiyle başlayan ve beta aşamasında olan bu yenilenme süreci daha iyi bir oyun deneyimini oyunculara sunmayı amaçlıyor.

Oyuna getirilecek yenilikler oyunun yapısını değiştirmekten çok görsellik ve oyunun iskeletini yenilemek yönünde. Bu bağlamda değişikliklerin üç kısımda oyuna yansıyacağı açıklandı. Bunlardan ilkini oyunun arayüzü oluşturacak. Arayüz tamamen yenilenecek ve oyuncuların arkadaşlarıyla iletişimi, yeni oyuna girmeleri ve oyun izlemeleri için çok daha kullanışlı bir arayüz getirilecek. İkinci olarak ise custom games ile oyunculara oyun oynarken daha fazla özgürlük verilmesi planlanıyor. Son olarak ise Source motorunun yardımıyla oyunda daha iyi fizikler ve görseller görebileceğiz. Ayrıca bunu yanında Source Filmmaker ile bundan böyle aynı Team Fortress 2’de uygulanan sistem gibi kendi kısa filmlerinizi yapabileceksiniz.

DOTA 2 Reborn’u denemek için yapmanız gereken oyuna girdikten sonra ”Play” kısmına gelip DOTA 2 Reborn Beta kısmına gelip betayı ana oyunun yerine kurabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler