div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dragomon Hunter için yapımcı günlüğü yayınlandı

- Advertisement -

Her MMORPG oyunu farklı özellikleriyle diğer oyunlardan sıyrılabilmek ister. Kimi savaş sistemiyle, kimi yetenek sistemi ile, kimi senaryosu ile kimiyse ırk veya sınıf çeşitliliğiyle ön plana çıkar. Aeria Games’in oyunu Dragomon Hunter ise pet sistemiyle kendini kanıtlamak isteyen bir MMORPG. 100’den fazla dragomon isimli yaratığı evcilleştirilebilir yaratığın oyunda yer alacağını söyleyen yapımcı ekip yeni bir yapımcı günlüğü videosu yayınladı.

Yayınlanan videoda savaş sistemine ve petlere değiniliyor. Mücadeleci bir dünyada olacağımız açıklanan videoda ayrıca karakter özelleştirme ekranından da kısaca bahsedilmiş. Videoda anlatılana göre oyuncular farklı avlar için farklı stratejiler geliştirmek zorunda. Yapımcı ekip oyuncuların avlayacağı yaratığa göre silah ve tuzak seçimi yapması gerektiğini de belirtiyor. Oyundaki bineklerin bir bölümü de videoda gösteriliyor Karada gidebilen binekler, uçabilen binekler ve hatta yüzebilen bineklerin olması heyecan verici. Siz de Aeria Games’in yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler