div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dragon’s Prophet kapalı beta kayıtları başladı!

- Advertisement -

Geçen haberimizde belirttiğimiz gibi bir gözümüz Dragon’s Prophet takımının üzerinde. Son zamanlarda facebook sayfasında küçük hareketlenmeler başladı ve çok geçmeden oyunun ilk testlerinin 2. Aşamasının tamamlandığı ve kapalı için biraz uzun da olsa gün sayıldığını öğrendik.

İlk kayıtları almaya başlayan Dragon’s Prophet ekibi gayet eli açık ve cömert bir yönetim sergileyeceğini hediyelerinden belli ediyor. Kapalı Beta için Ön kayıt yaptıran bütün kullanıcılarına 2 adet Ejderha yumurtası vereceklerini duyurdular. Bunlardan bir tanesini hemen oyuna girer girmez kırıp ejderhanızın tepesine binebiliyorsunuz. Diğer ejderha ise biraz daha zahmetli onun yetişmesi ve yumurtadan çıkacak seviyeye gelmesi için 3 gün beklemeniz gerekiyor ve doğal olarak bu ejderha ilk ejderhadan daha güzel olacak. Tabi şansınız yaver giderse. Bu ejderhaları elde etmek için yapacağınız şey gayet basit. Oyuna kapalı beta başlamadan önce kayıt olacaksınız ve oyunun açılmasını bekleyeceksiniz.

Yapılan açıklama bu yönde ve güzel bir oyun deneyimi sözü veriyorlar. Umarız haklı çıkarlar ve Türkiye piyasasına oynanabilir güzel bir MMORPG getirirerek bu hasreti bitirirler. Kendilerine şimdiden başarılar ve iyi şanslar diliyoruz.

Kayıt olmak için; http://dp.ntroy.com/landing/

wp7

wp8

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

1 Yorum

  1. ne alakası var usta.Bakın bu paylaşımınızı görünce bu siteye olan güvenim ciddi derecede azaldı.Dragon prophet 2013 ün oyunudur.Alfası 2013 de geldi.Göktürk Guildi olarak uzun 1 dönem türkleri temsilde ettik.

    Yeni çıkacak olan şey sadece türkçeleştirilen bir kopya başka hiç bişey değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler