div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dragon’s Prophet Kuzey Amerika’ya veda ediyor!

- Advertisement -

Dragon’s Prophet son dönemlerin ilginç bir MMORPG oyunuydu. Açıkçası ilk açıklandığı ve gelişim dönemi boyunca beni bir hayli etkileyen yapım, live olduktan sonra o etkiyi tamamen silmişti. Piyasadaki en çok oynanan MMORPG oyunları arasında yer almasa da kendine belli bir yer edindi.

Ancak oyunun yayıncısı eski Sony Online Entertainment, şimdiki Daybreak Games Dragon’s Prophet’in 17 Kasım’da Kuzey Amerika’da kapanacağını açıkladı. Elbette bizi ilgilendiren konu Avrupa sunucuları ne olacak? Avrupa sunucularında henüz bir tehlike olmasa da oyunun Kuzey Amerika’da kapanması, elbette diğer bölgeleri, uzun vadede gelecekte ne olacağı konusunda şüpheye düşürdü. Bu arada Kuzey Amerika sunucusunda oynuyor iseniz karakterlerinizi Avrupa sunucusuna taşıma imkanınızın olmadığını da belirtelim. Bu arada oyunun Kuzey Amerika sunucularında şu an itibariyle kapanışa kadar çok büyük indirimlerin olduğu ve oyuncuların Daybreak Cash’lerini firmanın diğer oyunlarında da kullanılabileceği belirtildi.

screen-7

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler