div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dream of Mirror 14 Ağustos’ta Steam’de!

- Advertisement -

Dream of Mirror Online Suba Games’in anime tarzı grafiklerle tasarladığı free to play bir MMORPG oyunu. Aslında çok da yeni olmayan bir isim Suba Games tarafından tekrar diriltilmişti. Bir süre önce ise Steam Greenlight’a katıldı ve oyuncular Dream of Mirror Online’a yeşil ışık yaktı.

Açıklanan son haberlere göre Dream of Mirror Online 14 Ağustos’ta Steam’e çıkıyor. Online oyunlar için önemli bir platform haline gelen Steam ise Dream of Mirror Online’ı da kadrosuna katarak MMO kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Bu arada yapımcı ekip oyunun Steam’e çıkışını kutlamak için değerli bir evcil hayvanı oyunculara dağıtacak.

Oyunun temel oynanış mekaniklerine baktığımızda içerisinde 4 farklı ırk ile 14 farklı sınıf barındırıyor. 14 farklı sınıf Sub sistemi sayesinde karışık yetenekler oluşturuyor. Karakter özelleştirme sisteminin ve crafting sisteminin oldukça detaylı olduğu biliniyor. Son olarak ise evlilik sistemi ve pet sistemi de Dream of Mirror Online’ın en göze çarpan özelliklerinden.

dream-of-mirror-online-pupu

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler