div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Duelyst kapalı betası yakında!

- Advertisement -

Kickstarter özellikle oyun sektörü için oldukça yararlı bir olgu haline geldi. Güzel fikirleri olan yapımcı ekipler yeterli ödenek bulamadığı için oyunculara sundukları projelerini, eğer oyuncuların dikkatini çekebilirlerse onlar sayesinde fonlamayı başarıyorlar. Böylece büyük yayıncı firmaların boyunduruğu altına girmeden kendi fikirlerini oyuna işleyebiliyorlar.

Son zamanlarda adını duyurmayı başarmış olan Duelyst de Kickstarter sayesinde gerekli oyun maliyetini karşıladı. Oyunculardan 68 bin dolar isteyen yapımcılar bu miktarı fazlasıyla alarak 137 bin doların üzerinde bir destek gördüler. Hemen çalışmalara başlayan yapımcı ekip Counterplay Games oyunun yalnızca geliştirici ekibin katıldığı alfa testlerine başladı bile. Duelyst’in kapalı betası için ise henüz net bir tarih verilmemiş olsa da Counterplay Games kapalı betanın yakında başlayacağını açıkladı.

Peki Duelyst nasıl bir oyun olacak? Biraz da bundan bahsedelim. İki boyutlu yapısıyla dikkat çeken yapımın görselliği son derece canlı olacak. Sanatsal çizimlere sahip olacağını gördüğümüz yapımın en büyük kozu da takım tabanlı bir strateji oyununun iki boyutta bu denli görselliği yakalaması olacak. Oyunun yapımcı ekibinde Diablo III ve Rogue Legacy gibi oyunlarda çalışmış isimlerin yer alması da dikkat çekiyor. Oyun çıktığında 100 den fazla askeri ünite, altı farklı fraksiyon ve 1v1 yapılan hızlı maçları oyunculara sunacak. Eğer bir davetiyeye sahipseniz siz de oyunun internet sitesi üzerinden betaya katılmak için kayıt olabilirsiniz.

duelyst_021214_01

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler