div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ELOA açık betaya geçti!

- Advertisement -

Free-to-play MMO oyunlarının önemli yayıncılarından biri olan Webzen’in son oyunu ELOA (Elite Lord of Alliance) anime temasıyla ve hack’n’slash yapısıyla dikkat çeken bir oyun.

Eğer siz de Webzen oyunlarını takip ediyor ve ELOA’yı merak ediyorsanız sevineceğinz bir haberimiz var. Free-to-play hack’n’slash oyunu dün itibariyle açık beta testlerine başladı. Oyunun açık beta testiyle beraber karakterlerinizi 30. seviyeye kadar geliştirebileceksiniz. Ayrıca açık beta sürümü ile beraber Mud Swap Floor adında yeni bir zindan oyuna eklendiği gibi Blood Battlefield ve Honor Battlefield isminde iki yeni PvP bölgesi de oyunda yerini aldı. Her iki PvP alanı da kendi özel saatlerinde açık olacak. Blood Battlefield 4v4 maçlar desteklerken, Honor Battlefield bölgesinde 6v6 veya 12v12 maçlar yapılabilecek. Ayrıca açık betayı kutlamak adına 117-30 Kasım tarihlerinde çeşitli oyuniçi etkinlikler de olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler