div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ELOA kapalı beta tarihi açıklandı!

- Advertisement -

Hack & Slash MMORPG oyunları her zaman piyasada bir yenisini görebildiğimiz oyunlar değiller ve bu türde bağımlı olabileceğimiz bir oyun bulmak da pek kolay eğil. Piyasada hali hazırda var olan Path of Exile, son dönemlerde adı sıkça anılan, heyecanla beklediğimiz Devilian ve Ubisoft’un yayıncılığını yaptığı The Mighty Quest for Epic Loot gibi birkaç seçeneğe sahip bu sektöre yeni bir oyun daha adım atmaya hazırlanıyor.

Webzen’in sunduğu ELOA: Elite Lords of Alliance free-to-play bir hack’n’slash MMORPG oyunu olarak duyurulmuştu. Webzen oyunun kapalı betasının 13 Ekim’de başlayacağını açıkladı. Ancak nasıl bir japalı beta bizleri bekliyor, emin değilim. Daha doğrusu şu an oyuna kayıt olup oyun istemcisini indiren herkes beta sürecine katılabilmesine rağmen bu sürece Webzen kapalı beta demeyi tercih etmiş. Kapalı beta bu ise açık beta nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Sözün özü siz de eğer hack’n’slash bir MMORPG arıyorsanız ELOA’nın internet sitesine bir göz atıp “açık kapalı beta”ya dahil olabilirsiniz. Bununla uğraşmak istemiyorsanız ve yine de oyunu merak ediyorsanız ilerleyen günlerde MMO Dosyası’nın yeni bir bölümünde oyuna göz atacağım. takipte kalın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler