div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Epic Games’in MOBA’sı Paragon’dan ilk görüntüler!

- Advertisement -

Unreal Tournament ve Gears of War ile tanıdığımız ve daha sonra Infinity Blade ile mobil platformları kasıp kavuran Epic Games de bilindiği gibi MOBA çılgınlığından nasibini aldı.

2011 yılında tanıtılan ancak halen Alpha aşamasına geleceği günleri gözlediğimiz Fortnite’ı beklerken tanıtılan Paragon hakkında bir uzman sınıfının görüntüleri dışında hiç bir veri paylaşılmamıştı hatırlanacağı gibi. Epic Games’in yayınladığı son video ise oyun hakkında oldukça fazla ipucu veriyor. Görebileceğiniz gibi Paragon üçüncü kişi kamerasından oynanan bir MOBA ve izometrik kamerayı tercih etmiyor.

Unreal Engine 4 ile tasarlanan oyun tüm rakipleriyle mücadele edebilecek kadar iyi gözüküyor şimdiden, bununla birlikte şimdilik sadece PS4 için hazırlandığını da hatırlatalım. Konsollardaki MOBA azlığı ile oyunun kendisini göstermesi de daha kolay olacak gibi gözüküyor. Epic Games’in oyunun başarılı olması halinde PC oyuncularını bundan mahrum etmeyeceğini düşünüyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler