div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Eudemons Online’a yeni sınıf!

- Advertisement -

Özellikle mobil oyun sektörünün ve Facebook oyunlarının yaygınlaşmaya başlamasıyla 2,5 boyutlu olarak tarif edebileceğimiz MMORPG oyunlarının sayısında bir artış yaşandı. PC’ye de sıçrayan bu furya giderek büyüdü. Eudemons Online’da bu oyunlara örnek gösterebileceğimiz 2.5 boyutlu grafiğe sahip bir fantastik temalı MMORPG oyunu.

Oyunun yapımcıları oyuna yeni bir güncellemenin geleceğini duyurdu. 5 Ağustosta oyuna dahil edilecek olan güncelleme ile birlikte oyuna yepyeni bir sınıf olan Shadow Knight gelecek. Yapılan açıklamaya göre Necromancer ve Vampire sınıfları oyundaki en popüler sınıflar. Shadow Knight’ın bu dengeyi bozması bekleniyor ve oyunculara farklı bir oyun tecrübesi yaşatmayı amaçlıyor.

Ayrıca Shadow Knight sınıfına özel pet sisteminde yapılan yenilikler de dikkate değer bir görüntü sergiliyor. Shadow Knight’ın gücü Dragon Sprit2den gelecek ve Dragon Sprit yeteneklerini geliştirebilmenin dokuz farklı yolu bulunacak. Yeni yetenekler beraberinde yeni binekleri de getirecek. Ayrıca son olarak 5 Ağustosta gelecek olan güncellemeyle beraber oyuna 10 yıldız zorluğundaki yeni görev tüm sınıflar için erişilebilir olacak.

eonecromancers1_1024x768YM70C446n0

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler