div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Everquest ve Everquest II için yeni genişleme paketleri yayınlandı!

- Advertisement -

İki eski efsane oyun Everquest ve Everquest II daha uzun süre piyasada kalacak ve kendine has kitlesiyle yoluna devam edecek gibi gözüküyor. Yıllar geçmesine rağmen hala sevilen bu iki oyun için yeni genişleme paketleri Daybreak Games tarafından hazırlandı ve yayınlandı. Bu genişleme paketleri Everquest’in 22. ve Everquest 2’nin 12. genişleme paketi oldu. Ancak şöyle bir durum var ki oyunlar dree-to-play olmasına rağmen bu genişleme paketleri ücretli.

Evequest’in yeni genişlemesi Black Mirror olarak adlandırılıyor. Black Mirror beraberinde dört yeni bölge getirmekle beraber var olan birkaç bölgeyi de yeniden şekillendiriyor. Ayrıca oyuncular bu genişleme paketinde intikam isteyen tanrıça Anashti Sul ile karşılaşacaklar. Ayrıca 75-105 seviyeleri için Plane of Hate ve Plane of Fear raidleri oyuna eklendi. Tüm bunların yanı sıra yeni büyüler, yeni görevler, epik maceralara ve misyonlar Everquest: Black Mirror ile oyuncularla buluşacak.

Everquest II’nin genişleme paketi Terrors of Thalumbra ise oyuncuları yer altındaki bir diar olan Thalumbra’ya götürüyor. Bu paket ile beraber oyuncular bu topraklarda yeni maceralara çıkabiliyorlar. Terrors of Thalumbra 20-92 arası seviyeler için yeni zindanlar sunuyor. Bunun yanında yeni raidler, destansı zindanlar ve seviye 100 için solo zindanlar barındırıyor.

Son olarak her iki genişleme de 34.99$’dan satışta. Ancak her iki genişleme için özel oyun içi eşyalar elde edebileceğiniz 89.99$ ve 139.99$’lık farklı paketler de mevcut.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler