div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Final Fantasy XIV’ün Mac macerası sorunlu başladı

- Advertisement -

Çıktığı günden itibaren beklentileri karşılayamayan, hatta pek çok kullanıcının “FF serisinin en kötüsü” yorumunu yapmasına yol açan FF XIV her gün biraz daha ayaklarının üzerine basıyordu.

Önce A Realm Reborn, sonra da geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Heavensward içerikleri ile kitlesini memnun etmeye çalışan oyun, yeni buluştuğu Mac platformu ile sorunlar yaşıyor. Pek çok kullanıcı benzer donanıma sahip pc’ler ile 60-70fps’de oynadıklarını beyan ettikleri oyunda Mac versiyonunun 20fps’leri zor gördüğünden şikayetçi. Tek problem performans’da değil, pek çok kullanıcı Mac versiyonunda yüklenmeyen texture’ler ile karşılaşmakta.

Önümüzdeki günlerde bu sorunları adresleyecek bir yama zaten bekliyoruz, lakin Final Fantasy XIV: Heavensward’un Mac sürümünün özellikle Mac için optimize edilmediği, Windows versiyonunun üzerinden port edildiği de açıkça ortaya çıkmış oldu. Square Enix’in feci E3 konferansının ardından FF XIV’le yaşadığı sorunlar firmanın başını ağrıtmaya devam ediyor.

pkp

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler