div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

First Assault: Standalone Complex Steam’de!

- Advertisement -

Steam’in free-to-play oyunlara olan ilgisinin son yıllarda ne kadar arttığını biliyoruz. Piyasadaki en iyi free-to-play oyunları bünyesinde barındıran platforma bir yeni oyun daha ekleniyor.

Tam adı Ghost in the Shell: First Assault- Standalone Complex (Daha yazarken yordu.) olsa da benim kısaca First Assasult diyeceğim Ghost in the Shell temalı MMOFPS oyunu Steam kataloğuna eklendi. Aralık ayında oynanabilir olması beklenen First Assault, benim izlenimlerime göre Team Fortress 2, Dirty Bomb benzeri bir oyun olacak gibi duruyor. Özel bir birlik olan Section 9’a katılacağımız oyunda seçtiğimiz karakterin farklı yeteneklerini geliştireceğiz ve oyunda kullanılacak özel bir oynanış mekaniği ile yakında bulunan dostlarımızın özel yeteneklerini de kullanma imkanı bulacağız. Oyun herkese açık bir hale geldiği zaman MMO dosyasında detaylıca ele alacağım First Assault’u ben de merakla bekliyorum.

ss4

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler