div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Forge kepenklerini indirdi!

- Advertisement -

Dark Vale Games’in free-to-play oyunu Forge, 2012’de buy-to-play olarak çıksa da geçtiğimiz sene free-to-play olarak piyasaya sürülen, PvP odaklı bir savaş oyunuydu. TPS kamerasında çeşitli yeteneklerde ki kahramanları seçerek savaştığımız Forge’u LEVEL Online Oyun için zamanında ben de incelemiştim. Oyunu beğenen önemli bir kesim olsa da, özellikle hantal oynanış yapısının bu oyunun başına bela açacağını ve oyunun çok da uzun süre dayanmayacağına kanaat getirmiştim. Öyle de oldu.

Oyunun yapımcısı Dark Vale Games, oyunun resmi internet sitesine koyduğu açıklamada, geçtiğimiz üç yıldan bu yana oyunu oynayan oyunculara desteklerini eksik etmedikleri için teşekkür etti. Yapımcılar ek yatırımlar yapamadıkları için oyunu finanse edemediklerini, bu nedenle de oyunu kapadıklarını açıkladılar. Yine de hala Forge evrenini geliştirmeyi istediklerinden bahsederek oyunun geri gelmesi için bir sinyal vermeyi de unutmayarak Forge oyuncularına bir umut kaynağı bırakmayı unutmadılar.

72f3451950ef999ca8d982a0fa4e0ca4abd4ceea

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler