div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Games of Glory Steam’de!

- Advertisement -

Steam’e yepyeni bir MOBA geldi.

Son yıllarda MOBA sektörünün ciddi bir şekilde MMO piyasasına olan etkisi yavaş yavaş Steam’i de ele geçiriyor. Steam’in MOBA oyunlarına olan ilgisinin son kanıtı ise Games of Glory oldu.
Oyunun geliştiricisi Lightbulb Crew firmasının kurucu ortağı Anders Larsson, oyunculardan harika geri dönüşler aldıklarını ve oyunu Steam’e çıkardıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Bunun yanında Larsson sözlerine devam ederken, oyun için düzenli güncellemeleri zaten sağlayacaklarını, bunun yanında oyun için dengeleri değiştirecek büyük bir içeriğin birkaç hafta içerisinde oyuna ekleneceğini belirtti.

Yapımcı Lightbulb Crew, Games of Glory’yi oluştururken oyunu bilim kurgu atmosferiyle harmanlamış. Bunun yanında yapımcı ekibin temel MOBA elementlerini kullanmasının dışında oyunu daha çok nişancı karakterler üzerine kurduğunu görmekteyiz. Bu karakterleri geliştirmek için ise pek çok eşya kombinasyon seçeneği olacak.

Oyunda bu nişancılar silahlarını da kendileri seçecek ve bu silahlar ücretsiz olarak oyunculara sağlanacak. Ancak daha ilgi çekici olan kısım ise bu silahların savaşın ortasında diğer oyuncularla takas edilebilecek oluşu.

Bakalım Steam bundan sonra hangi MOBA oyunlarını bünyesine katacak.

ivu2

Haberler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler