div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gamesamba’dan MMORTS oyunu Siegelord!

- Advertisement -

Browser tabanlı MMORTS oyunları son derece bağımlılık yapan bir türdür. Diğer oyuncularla yapılan ittifaklar, düşmanlara karşı savunma stratejileri inasanın beynini düşünmeye, tedbirli planlar yapmaya iter ve zamanla oyunun başında geçirdiğiniz saatler uzar, oyuna bakmadığınız her an köyünüzün veya krallığınızın başına bir şey gelip gelmediğini merak edersiniz.

İşte bu tip MMORTS oyunlarına bir yenisi daha eklendi. daha önce Rainbow Saga ve Star Trek için bu tarz browser oyunları geliştiren GameSamba bu defa Siegelord ile karşımıza çıktı. Tamamen ücretsiz olan Siegelord üç farklı fraksiyon bulunuyor. Bu fraksiyonlar Albion Krallığuı, gorm İmparatorluğu ve Nord İttifakı’ndan oluşuyor. Bu fraksiyonların her birinin amacı Thedia isimli diyarı ele geçirmek. Oyuncular da bu üç krallıktan biri için ordularını geliştiren bir lord olacak. her fraksiyonun kendine has bir senaryo akışının bulunduğunu da yapımcı ekip ekliyor.

1435571421211

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler