div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gearbox, Battleborn’un kötü adamını tanıttı

- Advertisement -

Battleborn’un kötü adamı Lothar Rendain’den son yıldızın vatandaşlarına bir mesaj var. Mesaj şöyle: Sizi yaklaşmakta olan şeyden hiçbir şey kurtaramaz; öleceksiniz.

Gearbox Software, Battleborn’un kötü adamının kişiliğine ışık tutacak ve oyunculara 9 Şubat 2016’da oyunun Hikaye Modunu oynadıklarında nelerle karşılaşacaklarına dair bir fikir verecek yepyeni bir fragman yayınladı.

Bir bilimkurgu hikayesi ancak kötü adamı kadar iyidir ve Gearbox oyuncuların nefret etmeye bayıldıkları, akılda kalıcı ve yanlış anlaşılmış kötü adamlar yaratmak konusunda son derece sağlam bir geçmişe sahip bilindiği gibi. Rendain de işte böyle “villain”; hedeflerine sıkı sıkıya bağlı olsa da yaptıklarını iyi bir nedenle yaptığını ve bu nedenin de tamamen bencilce olmadığını düşünüyor. Ve elbette, stüdyonun hikaye anlatım tarzına ayrı düşmeyecek şekilde Battleborn’un kötü adamı bile Gearbox’ın o ünlü espri anlayışından payını almış durumda.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler