div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gloria Victis arayüz bakımını tamamlıyor!

- Advertisement -

Black Eye Games Gloria Victis için bir süredir bir dizi güncelleme yayınlıyordu. Bu güncelleme dizisinin en büyük amacı kullanıcı arayüzünü geliştirmek ve oyunculara daha kullanışlı bir arayüz sunmaktı. Yapımcı firma güncellemelerin son testlerine birkaç gün önce başladı. Birkaç hafta içerisinde aktif olacak olan Güncellemeler sayesinde envanter arayüzü, lonca sistemi ve NPC’lerin mağaza arayüzleri daha kullanışlı hale gelecek.

Bunlara ek olarak yapımcı ekip arayüzün kullanışlı ve fonksiyonel olması açısından oyunculardan gelen geri dönüşlere de kulak verdi. Arayüze ek envanter bölmeleri, yanlışlıkla sattığımız eşyaları geri almamız sağlayacak buy-back menüleri ve NPC mağazalarında aradığımızı daha kolay bulabilmek adına filtreler eklenecek. Oyuncular için üzücü bir haberimiz de var. Gloria Victis’de eğer bir karakteriniz varsa ona elveda diyebilirsiniz. Bir süredir beklenen karakter silme işlme devreye girecek ve tüm karakterler silinecek.

238

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler