div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Guild Wars 2 E3 programı açıklandı!

- Advertisement -

Guild Wars 2 MMORPG dünyasında son yıllarda istediği başarıyı yakalyan nadir oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. WildStar’ınd ahi ücretsiz sisteme geçiş yapması Guild Wars 2 için de aynı sonucu doğurur mu diye düşünen oyuncular olmuş olsa da, ArenaNet oyuna olan ilgiden oldukça memnun ve var olan sistemi değiştirmeyi pek de düşünmüyor gibi. Hatta yapımcı firma, oyuna gelecek olan yeni güncelleme ile Guild Wars 2’yi bir adım daha ileriye taşımaya kararlı.

E3 2015’de yer alacak olan Guild Wars 2 için elbette en fazla merak edilen konu, oyuna ciddi yenilikler getirecek olan Heart of Thorns eklentisinin detayları. Oyun yönetmeni Colin Johanson 16 Haziran’da merak edilen tüm detayların özel bir gösterimle açıklanacağını duyurdu. Bu gösterimde Heart of Thorns paketiyle beraber oyuncuların hem bireysel hem de lonca olarak nasıl yeni bir yola yönelebileceğinin yanı sıra sosyalleşme, savaş, oyun ilerleyişi ve Guild Hall sistemi hakkında detaylar açıklanacak. Gerçekleştirilecek olan etkinliği 16 Haziran’da Guild Wars 2 Twitch kanalından Türkiye saati sabaha karşı 04.30’da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Guild-Wars-2-First-Expansion-Announced-Titled-Heart-of-Thorns-471110-5

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler