div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Guild Wars 2 Tempest’ı doğruladı

- Advertisement -

Guild Wars 2 hiç şüphesiz MMORPG piyasasının en çok oynanan ve en sevilen oyunlarından biri. Free to play olmasa da yalnızca bir kez satın alarak oynayabileceğiniz Guild Wars 2 düzenli güncellemelerine devam ediyor.

Guild Wars 2 resmi Twitter hesabı geçtiğimiz günlerde bir görsel yayınlamıştı. Bir karakterin yer aldığı bu görsel hakkında çıkan söylentilere göre bu karakter Elementalist’in yeni uzmanlaşma rolü olacak olan Tempest idi. ArenaNet bu söylentileri doğruladı. Yani Elementalist’in yeni uzmanlaşma rolü Tempest olacak.

Tempest taşıdığı savaş borazanı sayesinde hem düşmanlarına ciddi hasarlar hem de dostlarını destekleyebilecek. Şu an için dört adet yeteneğini bildiğimiz Tempest bu yeteneklerle havayı, suyu, ateşi ve toprağı kontrol edecek. Tempest hakkında henüz fazla bir şey bilmiyoruz; ancak ilerleyen günlerde ArenaNet’in Guild Wars 2 için yapacağı canlı yayınlar sayesinde Tempest’ın bütün özelliklerini göreceğiz.

guild_wars2_1

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler