div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Guild Wars 2 ücretsiz oluyor!

- Advertisement -

Guild Wars 2’nin piyasada yer alan, en sevilen MMORPG oyunlarından biri olduğunu biliyoruz. Eskiden oyunu yalnızca bir kere satın aldıktan sonra istediğimiz gibi oynayabiliyorduk. Ancak geçtiğimiz günlerde oyunun F2P olacağı konusunda bir takım söylentiler çıkmıştı. Pax Prime fuarından bu söylentileri doğrulayacak haberler geldi.

Arena.Net başkanı Mike O’Brian oyunun bundan böyle F2P olacağını açıkladı ve oyun şu anda ücretsiz oynanabilir durumda. Ancak oyunun genişleme paketlerini yine satın almak zorunda olacağız. yani yalnızca ana oyun ücretsiz durumda. Mike O’Brien, var olan topluluğu korumak istediğini ve buna ek olarak yeni oyuncular çekmek ve topluluğu daha da büyütmek istediğini, oyun tecrübesinin ise değişmeden aynı akıcılık ile kalacağını açıkladı.

Pek tabii ücretsiz oynayan oyuncular oyun içerisinde bazı sınırlamalara da tabii olacaklar. Örnek vermek gerekirse Guild Wars 2’yi ücretsiz deneyimleyen oyuncular, daha az karakter açabilecek ve daha küçük bir envanter kapasitesine sahip olacaklar. Daha bunun gibi bazı sınırlamalar oyunda yer alacak. Ücretsiz versiyon ve ücretli versiyon arasındaki tüm farkları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

gw260

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler