div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Halo 5’in radarı ne kadar kötü olabilir?

- Advertisement -

Halo 5: Guardians geçtiğimiz ayın 27’sinde piyasaya çıktı ve derginizde okuyabileceğiniz gibi bizler de çok beğendik lakin birkaç sıkıntı söz konusu.

Geçtiğimiz hafta içinde pek çok oyuncu Halo 5’in radarının doğru çalışmadığı veya verimsiz olduğundan bahsetmiş ve bu yüzden oyuncuların haksız avantajlar sağlayabileceği konusunda şikayette bulunmuşlardı. Halo Fan adlı oyuncu da elbette kendi sükûnetinin de yardımıyla bu radarın verimsizliğini müthiş bir katliama çevirmeyi başarmış.

Aşağıda görebileceğiniz gibi Halo Fan, oyunun son anlarına kadar kendisini bir şekilde gizlemeyi başarıyor, üstelik normalde radara yakalanması gereken bir iki noktada da radarın verimsizliğini sayesinde avantajını koruyor. Önünden koca bir ordu geçerken bile karanlıkta kalmayı başaran oyuncu daha sonra silahını çıkartarak henüz ne olup bittiğini anlayamayan mavi takımın üzerine ölüm kusuyor, nihayet mavi takımın oyuncularından biri tarafından fark edildiğinde ise artık çok geç.

Videodan da görebileceğiniz gibi sabır, ustalık ve oyunun bilinen açıklarından ustaca faydalanma söz konusu, şapka çıkartıyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler