div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hazırlanın, Pure Combat geliyor!

- Advertisement -

Combat Arms yepyeni eSport moduyla savaş alanında şartları eşitleyecek.

Nexon Europe, en popüler ücretsiz savaş oyunlarından biri olan Combat Arms için dev bir güncelleme yapmaya hazırlanıyor. Bu yeni güncelleme, savaş alanını bütün savaşçılar için eşit hale getirecek.

Pure Combat Mode (PCM) güncellemesi, Combat Arms’ın oynanma şeklini yeniden tanımlayacak. Tamamen eSport uyumlu ve ücretsiz olan bu mod, daha yoğun bir oyun deneyimi sunuyor. Artık oyuncular tamamen eşit koşullarda savaşabilecek ve bu mücadelelerde gerçek oyun becerisi hem ödüllendirilecek, hem de başarının en önemli ölçütlerinden biri olacak.

PCM’de sunulan özel envanter, oyuncuların çok çeşitli, geniş ve dengeli bir cephane stoğu içinden istedikleri silahı ve ekipmanı seçebilmesine olanak tanıyor. Böylece ortaya çok daha etkili bir mücadele çıkıyor ve oyuncular hiçbir zaman kendisininkinden daha iyi silahlara karşı mücadele etmek zorunda kalmıyor.

Savaşın kuralları belli ve bu kurallara kesinlikle uyulması gerekiyor. Artık hiçbir hileye, hiçbir avantaja yer yok. Karşınızda herkes için eşit bir savaş alanı var.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler