div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hearthstone için radikal değişiklikler yolda!

- Advertisement -

Bildiğiniz her şeyi unutun. Oyunun formatı artık değişiyor!

Yeni gelecek yama ile oyun “Standart” ve “Wild” olmak üzere iki formata ayrılacak.

Standart Format: Sınırlanan kart setlerini kullanarak oluşturacağınız destelerle oynayacağınız format. Bu formatta kullanabileceğiniz kart setleri her sene değişecek. Bu sene standart formatta ilk macera paketi olan Curse of Naxxramas ve ilk ek paket olan Goblins vs Gnomes hariç diğer kart setlerini kullanarak deste oluşturabileceksiniz. Bu formatın teması Kraken Yılı olacak. Standart format eşleştirmelerin daha dengeli ve dinamik olmasını sağlayacak.

Wild Format: Şu an oyunda kullanılan format. Yani şu ana kadar çıkmış ve çıkacak tüm kart setlerini kullanabileceksiniz.

Ranked ve Casual maç atarken Standart Format/Wild Format olarak seçeceksiniz. Rakibinizle bu formata göre eşleşeceksiniz ve dereceniz seçtiğiniz formata göre olacak. Sezon sonu ödülünüz ise hangi formatta en yüksek dereceye geldiyseniz ona göre verilecek.

*Bu sistem geldiğinde çıkış tarihinden 2 sene geçen kart setleri (Goblins vs Gnomes ve Curse of Naxxramas) satın alınamaz olacak. Yani bu kart setlerindeki kartları elde edebilmek için craftlamanız gerekecek. Eğer önceden bu setleri satın aldıysanız dustlayabileceksiniz.

Özet geçmek gerekirse Standart Format 2 seneden eski macera paketlerini ve ek paketlerini içermeyecek. Wild Format şu an oyunda kullanılan format.

- Advertisement -

Bu yeniliklere ek olarak gelecek yenilikler:
-Deste slotu 18’e çıkarılacak.
-Dünya Şampiyonasında da standart format kullanacak.
-Basic ve Classic kart setlerine büyük değişiklikler gelecek.

Kaynak: http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/19995505

HsTurkiye’den alıntıdır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler