div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hearthstone turnuvasının ödülü yükseldi!

- Advertisement -

E-spor’un son yıllarda naısıl bir gelişim katettiği ortada. Her geçtiğimiz gün çeşitli oyunlar için büyük turnuvalar, organizasyonlar düzenleniyor. Bu organizasyonlar büyük bir piyasa olmaya çoktan başladılar. Oyunlar da olabildiğince popüler hale gelip bu organizasyonlara katılmak ve daha da popüler hale gelmek için çaba sarf ediyor.

Elbette ki Blizzard gibi bir devin elinden çıkan HearthStone’un sırf popüler olmak amacıyla turnuva düzenleme gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum. Ancak artık bu organizasyonlar popüler oyunlar için büyük bir gelir kaynağı ve Blizzard Hearthstone ile bunu değerlendiriyor elbette. Bu bağlamda HearthStone’un dünya şampiyonası da oyuncular tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Blizzard yaptığı son açıklamayla bir anda tüm oyuncuları ve eminim turnuvaya katılacak tüm oyuncuları heyecanlandırdı. daha önce dünya şampiyonası büyük ödülünün 250,000$ olacağını açıklayan Blizzard, ödülü yükselttiğini açıkladı. Yeni ödülün öncekinin tam dört katı yani 1 milyon dolar olacak. Oyuncular yıl boyunca HearthStone’da mücadele edecek ve en iyi 16 oyuncu bir sonraki sene düzenlenen turnuvaya katılma hakkı elde edecek.

tavern-brawl_wallpaper1600x900

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler