div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HearthStone’a canlı yayın etkinliği

- Advertisement -

Blizzard’ın HearthStone’u basit anlaşılır oynanışı ile tüm dünyada sevilen bir kart oyunu olmayı başardı. PC’leri yanında mobil platformlarda da boy gösteren oyun ciddi bir oyuncu kitlesine sahip.

Bunun farkında olan Blizzard ise gerek zamanında çıkardığı genişleme paketleri ile gerekse yaptığı etkinliklerle oyunu hem güncel tuttu hem de oyuncuların oyunda kalmasını sağladı. Blizzard’ın son açıklamasına göreyse yapımcı ekip 22 Temmuz’da San Francisco’da bir etkinlik düzenleyecek. Aynı zamanda HearthStone’un Twitch kanalından yayınlanacak olan bu etkinlik elbette oyun içi bir etkinlik değil ama oyuna dair yeni bir şeyler öğrenebileceğimizi düşünüyoruz.

HearthStone oyun yönetmeni Eric Dodds, e-spor camiasından ve HearthStone topluluğundan ünlü isimler ve yapımcı ekipten birkaç kişi daha bu etkinlikteki yerini alacak. Biz de bu etkinlikte oyunun gelecek planlarına dair, gelecek olan güncellemelere ve yeni oyun içi etkinliklere dair haberler öğrenebileceğimizi umuyoruz. Ayrıca bu haberler oyunun e-spor geleceği hakkında da olabilir elbette. Siz de eğer etkinliği izlemek isterseniz San Francisco’ya gidemeseniz dahi buradan 22 Temmuz’da HeearthStone’un Twitch kanalını takibe alabilirsiniz.

hearthstone_wallpaper800x600

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler