div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Herkesin öldüğü 15 dakikalık Hearthstone turn’ü!

- Advertisement -

Öyle veya bir defa bulaştığınızda başından kalkmanın ve bir daha oturmamanın gayet zor olduğu bir oyun bilindiği gibi Hearthstone.

Ben kendimi biraz dışarıda tutmayı başardım, Başar Coşkunoğlu’nun Level Twitch kanalında yaptığı yayınları keyifle izliyorum ancak zaten yetersiz olan zamanın bir kısmını da bu bağlayıcı oyuna ayırmamak yönündeki inadım sürüyor.

Normalde biliyorsunuz, bir turn 70 saniyede bitiyor, yeni eklenen bazı kartların da yardımıyla aşağıdaki videoda olduğu gibi garip şeyler olmazsa elbette. Oyunda çok uzman olmadığımdan benim gibi duman altı olmuş arkadaşların da anlayabileceği gibi anlatmaya çalışacağım. Bir Hearthstone turn’ü nasıl 15 dakika sürer bir bakalım, ilk kartımız Knife Juggler ve aşağıdaki videoda detayını görebileceğiniz gibi herhangi bir düşmana bir puanlık hasar veriyor. Oyuna yeni eklenen kartlardan olan Dreadsteed ise sadece 1 hp’ye sahip ancak her öldüğünde yeniden spawn oluyor. Sizin de görebileceğiniz gibi ortam garip şeyler için gayet müsait yani.

Knife Juggler’ı yeterince buff’layıp ortalığı Dreadsteed doldurursanız bu turn uzadıkça uzuyor ve bu süre zarfında da sağlık puanları yavaş yavaş eriyor.

Tekrar etmenin bile yeterince zor olduğu bu turn’ün videosunu da koyalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler