div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HeroWarz’a yeni video!

- Advertisement -

Anime görsellere sahip olan MMO oyunlarının asla bitmeyeceğine adım gibi eminim. anime görseli olduğu süree boi oyun mekanikleri de olsa o oyun belli bir süre ayakta kalmayı başarıyor. HeroWarz’un iyi mi yoksa kötü bir oyun mu olduğunu bilmiyorum. Yukarıdaki sözlerim genel olarak bu oyun piyasası içindi. Ancak yeni bir anime görselli oyunun haberini görünce dayanamadım yazıverdim.

Her neyse, konumuza dönecek olursak şu sıralar KOG Games tarafından yeni bir anime görselli oyun hazırlanıyor. HeroWarz isimli bu oyunda izometrik kameradan çeşitli karakterleri kontrol edebilecek ve geliştirebileceğiz. Her karakterin farklı yetenekleri ve özellikleri olacak olan bu oyun geçtiğimiz Eylül ayında Güney Kore’de çıktı ve bu bölgede en popüler 10 MMORPG arasına girdi. Şu sıralar batı pazarı için hazırlanan oyun için yepyeni bir video yayınlandı. Yayınlanan video tam bir anime olmasına rağmen ne yazık ki oynanış hakkında bir detay vermiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler