div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HEX: Shards of Fate “Armies of Myth” ile üçüncü kart setine kavuşuyor!

- Advertisement -

Gameforge ve HEX Entertainment bugün dijital TCG HEX: Shards of Fate için üçüncü kart seti “Armies of Myth”i yayınlıyor.

18’i efsanevi nadirlik seviyesine sahip 250 ekstra kart yeni içerikle oyuna eklenecek. Bu güncellemedeki odak noktası Vennen, Elfen, Cyotl ve Nekroman halklarında. 20 yeni kahraman değişiklikler ve farklı taktiksel imkanlar sunuyor.

Armies of Myth ile üç yeni karta ek olarak oyuncuya daha fazla stratejik derinlik ve taktiksel imkanlar sunan üç yeni kart yeteneği eklendi: Kehanet, Kaydırma ve Maiyet.
Kehanet adındaki yeni yetenek oyuncunun destesinde bulunan kartlara bonuslar verirken kaydırma yeteneği kart metniyle birlikte sihir yeteneğinin istenilen bir birliğe aktarılmasını sağlar. Bunları tamamlar nitelikteki maiyet adlı kart yeteneği ise oyuncu belirli bir kart veya ırk oynadığında ya da elde bulundurduğunda ona bir bonus sağlar.

Armies of Myth oyuna bir de yeni kart türü getiriyor: Felaket. Bunlarla artık HEX: Shards of Fate’te rakip oyuncu destelerini sabote edebilirsin. Rakip felaket türündeki bir kartı çekerse olumsuz bir etki meydana gelir. Rakibe bağlı olarak birçok çeşitli efektler oluşur ve rakibe yenilmesini sağlayabilen büyük hasarlar verir.

Bu güncelleme PvP oyuncuları için ayrıca yeni bir turnuva modu getiriyor ve ilk kez asenkron oyun olanağı sunuyor. Üstelik şu andan itibaren oyuncu sayı sınırı olmayan turnuvalar da gerçekleştirilebilecek. Yeni turnuvaları düzgünce tasarlayabilmek için eleme turunda onaltı finalistten oluşan bir grup seçilecek, sonra da ayrı bir turnuvada galip belirlenecek.

Kısmet’in ana kaynağıyla sizleri çok özel bir sürpriz bekliyor. Çünkü oyuncular burada daha önce güçlendirme paketleriyle elde ettikleri sandıklarını açabilecek. Karşılığında bir sandık elde edilen her kart seti dizisi 120 çeşit eşyadan oluşan bir düşürme tabelası içeriyor. Bu eşyaların arasında koleksiyon kartı için geliştirilmiş bir artworku kullanıma açan “yıldız tozu” da bulunur. Yıldız tozu Altın karşılığında da satın alınabilir. Kart ne kadar sıra dışı olursa yıldız tozu da o kadar değerli olmalı. Bu nedenle fiyatı da nadirlik seviyesine göre 1.000 ila 25.000 Altın arasında değişir.

HEX hesabının güvenliği çok önemli. Bir şifre her zaman incelikle hazırlanmış olmuyor veya kısa oluyor. Google doğrulayıcı işte bu konuda çok işe yarıyor. Bu isteğe bağlı seçenek daha yüksek güvenlik isteyen oyuncular için güncellemeye eklendi ve arzu edildiği zaman etkinleştirilmeye hazır bekliyor.

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler