div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İlk Türk MMOFPS oyunu Zula için büyük güncelleme!

- Advertisement -

Türkiye’de geliştirilen ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula, 21.10.2015 tarihinde oyuna eklediği v1.04 sürümü ile gelişmeye devam ediyor. Yapılan bu güncelleme ile birlikte oyunda bir çok iyileştirmenin yanı sıra, eklenen içeriklerle, göz dolduruyor.

V1.04 sürümüyle birlikte oyuna eklenen özellikler arasında en çok göze çarpan yenilik “Silah Yükseltme”. Oyun parasıyla veya nakit parayla aldığınız bazı silahlara, oyun içerisinden kazandığınız materyaller sayesinde farklı özellikler kazandırabiliyorsunuz. Yeni özellikler kazandırdığınız silahınız oyun içerisinde de farklı bir görünüm kazanıyor. Maç sonunda kazandığınız bu materyalleri arttırmak için hazırlanan “Yonca Sistemi” sayesinde bu materyalleri kazanma şansınızı arttırabiliyorsunuz. Yeni sürümle birlikte oyuna eklenen yenilikler bununla sınırlı değil. Yeni bomba paketi, 5. Slot ve oyun içi sprey bu yeniliklerden bazıları.

Yeni sürümler ile birlikte offline ve online turnuvalarda devam ediyor. Geçtiğimiz ay, 2 ayrı offline turnuva düzenleyen Zula ekibi, bu ay da düzenledikleri online klan turnuvasıyla espor alanında gelişmeye devam ediyor.

Zula 2015-10-23 11-30-36

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler