div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İşte War Thunder’da görmenin en zor olduğu, en nadir uçaklar!

- Advertisement -

Gaijin’in hava ve kara araçlarını aynı server ve aynı oyunda birleştiren oyunu War Thunder, kısa süre içinde World of Tanks’in en büyük rakibi oldu.

Aynı anda arcade, yarı simülasyon ve simülasyon modlarını oyunculara sunan War Thunder, World of Tanks’e göre daha fazla gerçekçilik arayan oyuncuların tercihi haline geldi. Özellikle de senelerdir IL-2 Sturmovik 1946’da uçan oyuncuların önemli bir kısmının aklını çelmeyi başardı diyebiliriz. Bugünlerde İngiliz tanklarını beta olarak oyuna ekleyen yapım, yıl sonu vesilesi ile serverlarda görebileceğiniz en nadir uçakları derleyen bir video hazırlamış.

Bu videoda XP-55 Ascender gibi kullanımı zor şaheserlerden, kısa süreliğine ödül olarak dağıtılan TB-3 uçan peygamber devesine kadar oldukça ilginç uçaklar mevcut. Birinci sıradaki uçak ise sadece alpha testine iştirak eden sınırlı sayıda oyuncuya sunulmuş bir ölüm makinası.

Bakın bakalım aralarında sizin de sahip olduğunuz mücevherler var mı?

ss (2014-01-13 at 03_16_06)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler