div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Jagex’den DarkScape geliyor!

- Advertisement -

RuneScape’in yapımcı ve yayıncısı Jagex yepyeni bir oyun için kolları sıavadı. DarkScape isimli oyun verdiği ilk bilgilerle büyük dikkat çekiyor.

DarkScape en basit anlatımıyla free to play ve açık dünya temalı bir MMORPG oyunu olacak. Ancak oyunun açık dünya PvP sistemi en önemli özelliği olacak ve DarkScape dünyasının her noktası tehlikelerle dolu oalcak. Oyuncular her an he yerde birbirleri ile kaynak bulabilmek, ticaret yapabilmek için savaşacaklar. Oyun düşük, orta ve yüksek risk alanları barındıracak, kendi ekonomisine sahip olacak, biraz katı teloportasyon kurallarına sahip olacak (Yani kimse istediği her an teloprt hakkını kullanamayacak) ve sınırlandırılmış banka kullanım hakları bulunacak. DarkScape kısacası zor, hardcore bir MMORPG görüntüsü çizecek. Oyuncular acımasız bir dünyada hayatta kalmaya çalışacağı için oyun survival bir görüntüde sergiliyor.

DarkScape adından da anlayabileceğiniz üzere temel olarak RuneScape evreni üzerine kurgulanıyor. Yani 14 senelik bir efsanenin üzerine kuruluyor olması oyuna son derece olumlu havada yaklaşmamıza sebep oluyor. Eğer bir RuneScape oyuncusu iseniz DarkScape’de %50 daha fazla tecrübe puanı kazanabilecek, oyun bankasında fazladan slota sahip olacak ve öldüğünüz zaman daha fazla eşyayı kurtarabileceksiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler