div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

King of Wushu PC’ye ne zaman çıkacak?

- Advertisement -

Artık MOBA oyun sektöründe yeni bir oyun gördüğüm zaman hiç heyecanlanmadığımı fark ettim. O kadar çok MOBA oyunu çıkıyor ki… Ve hepsi de birbirinin aynısı ve bir çoğu daha geliştirime aşamasında bile geleceği olmadığını belli ediyor.

Snail Games King of Wushu ile bu furyaya üç platform ile birden katılıyor. Oyun daha geçtiğimiz günlerde ChineJoy 2015’de PS4’e özel üçüncü karakterini ortaya çıkardı ve Xbox One için iki özel karakter olacağını açıkladı. Yapımcılardan son gelen açıklamalar ise oyunun PC sürümünün ne zaman geleceğiyle ilgili oldu. Buna göre oyunun PC betası yalnızca Windows için Eylül’de başlayacak. Açıklanan bilgilerin en dikkat çekici yanı ise oyunun her platformda yerini aldığında cross-platform özelliğinin olacak olması. Yani PS4, Xbox One ve PC oyuncuları oyunu aynı zanda birbirleriyle oynayabilecek ve platform ayrımı olmayacak. Snail Games platformaları bir tutacağı gibi bölgeleri de bir tutacak ve oyunda dünyanın her yanında oyuncular yer alacak.

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler