div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kıyamet Savaşçıları giderek kalabalıklaşıyor!

- Advertisement -

Temmuz ayının başında açık beta testini oyunculara açan Kıyamet Savaşçıları oyununa yoğun ilgi devam ederken oyunun yapımcısı 37Games, oyun severlerin heyecanını daha da artıracak sürprizlere hazırlanıyor.

Oyun severler, 37Games tarafından Türk oyuncular için özel geliştirilen web tabanlı F2P RPG türü Kıyamet Savaşçıları oyununa yoğun ilgi gösteriyor. 10 Temmuz’da Kapalı, 17 Temmuz’da Açık betasına başlayan oyun, 2 haftalık süreçte büyük başarılara imza attı. Türkiye oyun pazarına yeni bir soluk getirme amacı taşıyan Kıyamet Savaşçıları’na sadece iki haftada 210.000’den fazla oyuncu kayıt oldu. İlk dönemde beklenenden daha fazla aktif olan oyunda kapasite aşımından dolayı 8. sunucu açılıyor.

Oyun severleri yeni sürprizler bekliyor
Aktif olarak kullanılan forum ve Facebook sayfalarından alınan geri bildirimleri değerlendiren 37Games Türkiye ekibi, Kıyamet Savaşçıları oyuncularına daha fazla eğlenceli vakit sunmak amacıyla hem oyun içine eklenecek etkinlikler hem de sosyal medya/forum üzerinden yapılacak yarışmalar ile yeni sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca yapılacak yeni güncellemeyle birlikte oyun severler için eğlence bir tık daha artırılacak.

Kıyamet Savaşçıları, web tabanlı oyun sektörüne yeni bir soluk getirdi
Web tabanlı ARPG türündeki Kıyamet Savaşçıları’ında oyun severler Titanların lideri Kronos ve onun takipçileri ile yaptıkları savaşlarda Okçu, Şövalye ve Büyücü şeklindeki üç karakter sınıfına yön veriyor. Kendilerine özel güçleri farklı tanrılardan alan bu karakterler, oyuncuların kontrolünde, insanlığın kaderini belirleyecek savaş meydanında karanlığa karşı savaşıyor.

Üstün grafikleri ile dikkat çeken Kıyamet Savaşçıları’nda oyuncular birbirleri ile ittifaklar kuruyor, karşılıklı gerçek zamanlı savaşlar yapıyor, gelişmiş simya kullanarak kendi özel silahlarını geliştiriyor. Zindan sistemi, birlik savaşları, PvP alanları, seviye bazlı haritalar, binek ve pet sistemi, yetenek ve eşya geliştirme gibi birçok özelliğiyle Kıyamet Savaşçıları oyun severleri mitolojinin derinliklerine çekemeye devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler