div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kıyamet Savaşçıları, kapalı beta testinin kapılarını açtı

- Advertisement -

Kıyamet Savaşçıları, kapalı beta testini bugün oyunculara açtı

37Games, aksiyon RPG türündeki gerçek zamanlı Kıyamet Savaşçıları oyunun kapalı beta testlerini bugün açtı. Oyuncular, Kıyamet Savaşçıları’nın muhteşem fantezi dünyasına girmek ve bu dünyadaki şiddetli savaş deneyimini yaşamak için artık kayıt olabilecek. Ayrıca daha önce ön kayıt yapmış oyunculara da oyun içi hediyelerini alabilecekleri bir mail gönderilecek.

Türk oyuncular için hazırlanmış tamamen yeni web tabanlı oyun Kıyamet Savaşçıları, bilindik gibi gelen ancak gerçekte bilinmeyen mitolojik bir fantezi dünyasında geçiyor. Tanrı Apollo, Ares ve Zeus tarafından seçilmiş Şövalye, Okçu ve Büyücü sınıfından karakterler seçebilecek oyuncular, böylece tanrıların sunduğu sınırsız güç ile savaşacak. Oyuncular, Kronos’un şer gücünün yayılmasını engellemek için dünyanın derinliklerinde yol alıp Kutsal Mührü bulmaya çalışırken perde arkasındaki büyük entrika da yavaş yavaş ortaya çıkacak. Gizemli bölüm sonu canavarları ortaya çıkarak karşılaştıkları maceracıları ayakları altında ezmeye çalışacak. Bu arayışın bitmesi neredeyse imkansız gibi görünüyor.

Neyse ki Kıyamet Savaşçıları’nda oyuncuların tanrılardan gelen kutsal gücü geliştirebilecekleri birçok yol da var. Oyunda ilerledikçe oyuncuların kullanabilecekleri kutsal havyanlar da ortaya çıkacak. Savaş tecrübesi kazanıldıkça ve özel eşyalar bulundukça bu kutsal hayvanlar değişim gösterebilecek ve süper yetenekler kazanabilecek. Kanat ve silahları parlatan sistem ile oyuncular kendi göz alıcı görünümlerini ve özelliklerini kişileştirerek Kıyamet Savaşçıları arasında kendilerine has benzersiz efsanelerini yaratabilecek.

Daha da önemlisi bitmek bilmeyen savaşlarda kurulacak ittifaklar ile dünyanın dört bir köşesinden savaşçılar bir araya gelerek birlik kurabilecek. En iyi arkadaşları ile kendilerine ait klanlar kurabilecek, başka bir takımın zindanlarında bulunan ganimet sahibi devasa canavarlara saldırabilecek ve birliklerine karşı gelmeye cüret eden grupları veya düşmanları fethedebilecek. Savaş alanında arkadaşlar her zaman önemlidir. Birliğin zaferi için ve seçilmiş kişi olmanın getirdiği sorumluluk nedeniyle geri çekilmek asla bir seçenek değil. Şimdi kılıçlarınızı bileyin ve Kıyamet Savaşçıları için kendinizi hazırlayın.Oyun içi fragman için:

http://youtu.be/PXLQpnbDNmE

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler