div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kıyamet Savaşçıları’nda oyunculara hemen seviye atlatacak 10 tüyo!

- Advertisement -

Oyun severlerin yoğun ilgi gösterdiği F2P RPG türü Kıyamet Savaşçıları’nda, oyunculara hızla seviye atlayabilmeleri için 10 önemli tüyo veriyoruz.

37Games tarafından Türk oyuncular için özel geliştirilen web tabanlı F2P RPG türü Kıyamet Savaşçıları oyunu, oyun seveler arasında oldukça rağbet görmeye devam ediyor. Oyuncular fantezi dünyasının derinliklerine kısa bir süre de dalsalar oyunun müptelası olabiliyor. Oyuncuların karşısına sürekli heyecan dolu maceraların çıktığı Kıyamet Savaşçıları’nda karakterlerin gelişimi için de yüzlerce farklı alternatif bulunuyor.

Oyuncular 100. seviyeye kadar ana senaryoyu takip ederek hızla seviye atlayabiliyor. Ancak bundan sonra, sınıflar ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak ve oyunda daha fazla özellik açmak isteyen oyuncuların nasıl hızlı seviye atlayabilecekleri üzerine düşünmeleri gerekiyor. Özellikle 200. seviyeden sonra çoğu ana senaryoda yeni maceralar için karakterin belli bir seviyeye erişmiş olması gerekiyor. Bu rehberimizde oyunculara hızla seviye atlayabilmeleri için 10 önemli tüyo veriyoruz:

1 – Öncelikle oyunu indirip mini-sunucu üzerinden oynarsanız kolaylıkla ekstra %10 EXP kazanırsınız.

2 – Gün içerisinde yapacağınız ilk iş günlük maceraları oynamak olmalı. Böylece her macerayı bitirdiğinizde oldukça fazla EXP almanızın yanı sıra 1 saat yetecek seviyede 1.5X EXP ilaç alırsınız.

3 – Çoklu-Öldürme sistemi. Devamlı belli sayıda yaratık öldürürseniz ekstra EXP kazanırsınız. Örneğin 100’den fazla yaratık öldürürseniz %20 EXP kazanırsınız. Ne kadar çok öldürürseniz o kadar çok EXP kazanırsınız. Bu, kalabalık bir yaratık grubu ile karşılaştığınızda sizin için oldukça yararlı olabilir.

4 – Group halinde hareket eden oyuncular %30 ekstra EXP kazanır. Ancak bunun için tüm takım üyelerinin aynı harita üzerinde olması gerekiyor. Ancak çoğu haritada yaratıkları öldürmek için birlikte hareket etmeyiniz. Çünkü aynı gruptan yaratıkları çok fazla kişi öldürmeye kalkışırsa bu Çoklu-Öldürme sisteminin getireceği ekstra EXP’yi durdurur.

- Advertisement -

5 – Karakter koruyucusu Panda, oyunculara %50 ekstra EXP verebilir ki bu oldukça fazla EXP’dir. Panda oyunun erken safhalarında elde edilebilir ancak yalnızca belli bir süre boyunca kullanılabilir. Oyuncular para ödeyerek mağazadan da satın alabilir.

6 – Sunucudaki dünya seviyesine (en yüksek seviyedeki 30 oyuncunun seviyelerinin ortalaması) göre öldürdüğünüz yaratık başına ekstra EXP kazanabilirsiniz. Ayrıca az miktarda vereceğiniz ücretle EXP’lerinizi iki katına katlamanızı da öneririz. Çünkü vereceğiniz para çok ufak bir meblağ olsa da alacağınız EXP olukça fazla. Elmas harcayarak 10 kat EXP elde edebilirsiniz.

7 – Oyuncuların elmas ile ekstra EXP alması para harcamaları anlamına gelmiyor. Oyuncular Ödül Alanı’nda bitirecekleri maceralar sayesinde elde edecekleri AP’ler ile çeşitli hediye paketleri alabilir. Bu hediye paketleri içerisinde Elmas da bulunuyor. Normal şartlarda yarım saat oynayarak kolaylıkla 20 Elmas alabilirsiniz.

8 – Kartlarınızı bağışlayarak ekstra EXP kazanabilirsiniz. Eğer çok fazla kartınız varsa bağışlayın.

9 – VIP üye olun. Her VIP üye ekstra %50 EXP kazanır. Eğer gerçekten hızlı bir şekilde seviye atlamak istiyorsanız bu özelliği denemelisiniz.

10 – Son olarak zindanlar daha fazla EXP kazanmanız için oldukça iyi yerler. Demon Abyss ve Temple of Death, 200 seviyenin altındaki oyuncular için muhteşem yerler. Ancak 200. seviyeden sonra daha fazla EXP için ganimeti bol olan Diyarı denemelisiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler