div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kıyamet Savaşçıları’nın açık beta testi oyun severlere açılıyor!

- Advertisement -

37Games tarafından Türk oyuncular için özel geliştirilen web tabanlı F2P RPG türü Kıyamet Savaşçıları oyununun açık beta testi 10 Temmuz Cuma günü oyun severlere açılıyor.

Geçen hafta Kıyamet Savaşçıları’nın kapalı beta testi de oyunculara açılmıştı. Oyunculardan gelen geri bildirimleri genel olarak olumlu bulan geliştiriciler kapalı beta testin üzerinden bir hafta geçtikten sonra açık beta testini de oyun severler ile buluşturma kararı aldı.

37Games açık beta testinin başlangıcını kutlamak için de oyunculara yönelik bazı etkinlikler düzenleyecek. 10 Temmuz’da bu kapsamda oyunun resmi internet sayfasında şans çarkı yer alacak. Elmas, binek hapları, işleme taşı ve yararlı eşyalar almak isteyen oyuncuların her gün sayfaya giriş yapması ise yeterli oluyor. Arkadaşları ile paylaşım yapanların ise çarktaki şansı daha da artacak. Oyuncular etkinlik ile ilgili detayı http://goo.gl/2oz5Zh üzerinden alabilir.

Kıyamet Savaşçıları; oyuncuları, kutsal mührün kırılması sonucu serbest kalan karanlığın yayıldığı fantezi dünyasına götürüyor. Tanrılar Kıyamet savaşçılarını bu son çarpışmada savaşmaları için seçmiştir. Ancak Kıyamet Savaşçıları olarak oyuncular yalnız savaşmıyor. Süper binek hayvanları oyuncuların HP, saldırıcı gücü, savunma ve hareket yeteneğini savaşın sonuna kadar ciddi şekilde artırıyor.

Oyuncular binek hayvanlarına ana maceranın ilk safhalarında sahip olabiliyor. Binek hayvanlarının seviyelerini yükselmek isteyen oyuncuların binek haplarını toplamaları ise yeterli oluyor. Binek hayvanı belli seviyelere geldiğinde görünüm açısından da yeni bir değişim yaşıyor. Binek hapları zindanlarda, mağazada ve etkinliklerde bulunabiliyor. Yüksek seviyelere çıkmış binek hayvanları muhteşem bir görünüme sahip olurken savaşçıların tüm canavarları öldürmesine yardım ediyor. Ayrıca binek hayvanları yetenek listeleri ile kendilerine özel yetenekler de geliştirebiliyor. Unicorn, Escort, Res-Deadly, Trample ve daha birçok yetenek oyuncuların kendilerini geliştirmesini bekliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler