div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Korku MMORPG oyunu Dogma: Eternal Night Kickstarter’da!

- Advertisement -

Oyunlarına bütçe bulabilmek için son zamanlarda küçük çaplı yapımcıların en büyük kaynağı olan Kickstarter, bir MMORPG oyununu daha piyasaya katabilir. Korku temalı bir MMORPG oyunu hazırlayan Rus oyun yapımcısı Prelude Games Factory, oyun için Kickstarter kampanyasını başlattı. Kampanya için bağışçılardan 100,000 dolar talep eden yapımcı şirket bu parayla yazılım lisansları, tasarımlar, maaşlar gibi oyunun geliştirme masraflarını ve bağışçılara verecekleri ödüllerin giderlerini karşılayacak. Peki bhasi geçen oyun Dogma: Eternal Night nasıl bir oyun olacak?

Modern bir zamanda, bana Gotham’ı andıran gotik mimariye sahip bir şehirde geçecek olan Dogma: Eternal Night’ın dünyası korku ve karanlık ile kaplanmış olacak. Şehrin sokakları dar, karanlık, gerilim dolu ve labirent gibi yapısıyla oyuncuları bezdirebilecek. Ayrıca şehirde yalnızca insanlar değil, vampirleri kurt adamlar ve hatta hayaletler yaşayacak.

Oyun dinamiklerine baktığımız zaman ise Dogma’da bir hayli dikkatli hareket etmememiz gerekecek zira oyunda öldüğümüzde karakterimizi tamamen kaybetme ihtimali olacak. Bunu dışında oyuncuların yüksek oranda çevre etkileşimine girebileceği de verilen bilgiler arasında. PvE ve PvP’nin son derece önemli olacağı oyunda herhangi bir seviye ve sınıf kısıtlaması olmaksızın istediğimiz yönde karakterimizi de geliştirebileceğiz!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler