div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends’a 5.11 yaması geldi

- Advertisement -

Dünyanın en çok oynanan ve e-spor dünyasının önemli oyunlarından biri League of Legends yeni güncellemesine sonunda kavuştu. Riot 5.11 yaması ile beraber gelen değişiklikleri yayınladığı yama notlarında oyunculara sundu.

Notlara göre bazı şampiyonlarda düzenlemelere gidildi ve Uğursuz Korkuluk haritası da bazı yönlerden elden geçti. Şampiyonlara baktığımız zaman Katarina, LeBlanc ve Hecarim’in biraz göze batan bir saldırgan yapıda olmaları gerekçe gösterilerek bazı özelliklerinin törpülendiği açıklandı. Bunun dışında Caitlyn, Kha Zix ve Aatrox’un bazı yetenekleri geliştirilerek bu karakterlerin oyunlarda biraz daha ön plana çıkmaları sağlanmaya çalışıyor.

Ayrıca Riot, Uğursuz Korkuluk haritasında bir takım görsel iyileştirmeler ve oyun içi dengenin daha oturaklı olması adına bir takım değişiklikler yapıldı

patch_notes_banner_20

Haberler

1 Yorum

  1. Yeni güncellemeyle tam ekran yapınca oyun sapıtıyor bende. Düzeltilmesi gerek ama iyi bir güncelleme. Kha Zix kullandığım kahramanlardan.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler