div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Lord of the Rings Online oyun dünyalarının çoğunu kapatıyor!

- Advertisement -

Hayatına aylık ödeme modeli ile başlayan, ardından free-to-play’e dönen ve gerçek potansiyeline ulaşan LOTRO artık alacakaranlık kuşağında.

Oyuncuların pek de tutmadığı Turbine, yaptığı açıklamada oyuna ait dünyalardan her server için beşi hariç tamamının kapatılacağını açıkladı. Buna göre EU server’ında Belegaer, Gwaihir, Sirannon, Laurelin, ve Evernight dünyaları dışında tamamı kapanıyor. US serverında açık kalacak dünyalar ise Arkenstone, Crickhollow, Landroval, Gladden, ve Brandywine.

Oyuncular karakterlerini bu dünyalardan birisine transfer edebilecekler ve bunun için bir süre yok, yani acele etmeniz veya paniğe kapılmanız gerekmiyor.

F2P öncesini de düşünürsek 9 yaşına giren Lord of the Rings Online’ın sona yaklaştığını söylemek zor. Basitçe oyuncular haliyle sıkılıyor ve dünyaları daha dolu hale getirmek için de dünyalar konsolide ediliyor, bir nevi arkayı beşleme durumu diyebiliriz.

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler