div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mad Tanks – yepyeni bir stratejik tank oyunu!

- Advertisement -

Yılların eskitemediği ve Steam ile birlikte tekrar yükselişe geçen Knight Online, Kingdom Online ve Phantomers gibi oyunların yayıncısı NTT Game, tarayıcı tabanlı olarak da ilk oyununu yayınlamaya hazırlanıyor.

TPS ve RTS öğelerini barındıran, tarayıcı tabanlı, MMO Action türünde bir oyun olan Mad Tanks, adından da anlaşılacağı üzere oyuncularına çılgın bir tank savaşı deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

22 Şubat tarihinde teaser sitesi açılan Mad Tanks’in Kapalı Betasının 11 – 13 Mart 2016 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Kapalı Beta sürecine katılmak için Mad Tanks kayıt ol butonuna tıklayabilirsiniz.

Peki, Mad Tanks nasıl bir oyun?
Oyun severlere oldukça zengin bir içerik sunan Mad Tanks’de 100’den fazla tank çeşidi, 7 farklı oyun modu ve çeşitli özelliklere sahip 100’e yakın mürettebat bulunuyor.

Oyuna ilk giriş yaptığınızda size sunulan 4 farklı tank arasından birini seçerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oynadığınız oyunlarda kazandığınız genel tecrübe puanları ile tankınızı geliştirebilirsiniz. Yeteri miktarda puan topladığınızda da tank sınıfları arasından stratejinize en uygun sınıfı seçerek, seçtiğiniz sınıfa ait tank araştırma ağacı üzerinden daha üst seviye tanklara sahip olabilirsiniz.

Mad Tanks’de aralarında Dereceli Eşleşme, PvP ve PvE’nin de bulunduğu 7 farklı oyun modu bulunmakta. Modlara özel eşleşme havuzuna isminizi yazdırarak, sistem tarafından takım arkadaşlarınızın ve rakip takım oyuncularınızın seçilmesini sağlayabilirsiniz. Ek olarak belirtelim; Dereceli Eşleşmeye girebilmeniz için 8. seviye bir tanka sahip olmanız gerekmekte.

Mad Tanks’de çok sayıda mürettebat bulunuyor. Mürettebatların sahip oldukları özellikler savaş meydanında düşmanlarınıza karşı sizi oldukça avantajlı hale getirebilir. Bu sebeple mürettebatınızı, tankınızın yapısına ve stratejinize uygun olarak seçmenizde fayda var.

- Advertisement -

Ayrıca Mad Tanks’de arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile birlikte müfreze kurabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda oyuna eklenmesi planlanan Müfreze Savaşları ve Müfreze Sıralamasına hazırlık için oyuna giriş yaptığınızda Müfreze butonundan ekibinizi oluşturmanızda fayda var.

Temel haliyle Mad Tanks’i bu şekilde anlatabiliriz. Fakat çok daha fazla içeriğin sizi beklediğini belirtebiliriz. Oyun hakkında ayrıntılı bilgi ve ön tanıtım videosuna Mad Tanks teaser sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlk izlenimimiz doğrultusunda Mad Tanks eğlenceli bir oyun gibi görünüyor. Kapalı Beta’ya katılıp, oyunu denemekte fayda var. Ayrıca Kapalı Beta için de farklı etkinlikler planlandığını da belirtelim.

423432

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler