div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Magic Duels Steam’de yayınlandı!

- Advertisement -

Kart oyunlarının son yıllardaki ve özellikle 2015’de yaşadığı artış inkar edilemez bir gerçek. Popüler firmalarında bu sektöre el atmasından sonra birden bire piyasadaki kart oyunları da artmaya başladı. Sürüyle MOBA oyununun piyasaya çıktığı şu günlerde kart oyunlarının da bu hale gelmesinden korkmaya başladım açıkçası. Elbette online kart oyunu sektörü bu kadar gelişmişken Magic the Gathering serisinin boş durması beklenemezdi. Magic the Gathering temasına bağlı Magic Duels yeni kart oyunları arasında ki yerini aldı.

Magic Duels birkaç haftadır mobil platformlarda erişilebilir olan bir kart oyunu. Yapımcı ekip en sonunda oyunu PC oyuncuları için Steam’den sundu. tamamen ücretsiz olan Magic Duels tek kişilik oyun modu bulundurduğu gibi çoklu oyuncu modu da bulunduruyor. İçerisinde yüzlerce kart bulunduran oyun deste oluşturma sistemiyle dikkat çekiyor. Eğer siz de ücretsiz bir Magic the Gathering deneyimi yaşamak istiyorsanız hemen Steam’e uğrayın!

might-and-magic-duel-of-champions-002

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler