div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Marvel Heroes 2016 planları açıklandı!

- Advertisement -

Gazillion Entertainment’n sevilen Marvel karakterlerini bir araya getiren ve hack’n’slash oynanışıyla ön plana çıkan Marvel Heroes’ Aralık ayında başlayıp 2016 boyunca devam edecek genel oynanışa dair planları açıklandı.

Gazillion Entertainment’in açıklamalarına göre oyuna yeni bir senaryo bölümü gelecek ve bu bölüm “Secret Invasion olarak adlandırılacak. Senaryo ile birlikte Marvel Heroes’da uzun zamandır istenen karakter Super-Skrull (Kl’rt) oyuna dahil olacak. Artık Marvel Heroes’da rekabet çok daha güçlü olacak zira turnuvalar, sezonlar en nihayetinde oluşacak sıralamalar Marvel Heroes’un çok önemli bir parçası olacak. Steam başarım listeside genişliyor. Steam’den rahatlıkla oynayabildiğiniz Marvel Heroes’un 100’e yakın başarımı bulunacak.

maxresdefault

Birazda oyunun teknik yönlerinde yaşanacak gelişmelere bakalım Yine oyuncular tarafından oldukça fazla istenen teknik bir detay olarak kontrol cihazı desteği Marvel Heroes’a dahil olacak. Ayrıca oyunun Mac versiyonu şu anda aktif halde ve bir yıl kadar beta aşamasında olacağı belirtiliyor. Bunun yanında 2013’den bu yana kullanılan karakter görselleri elden geçirilecek ve daha iyi kalitede görseller görebileceğiz

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler