div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Metin 2, Pepsi ile anlaştı!

- Advertisement -

Dünyadaki en büyük oyuncu kitlesini Türk oyuncuların oluşturduğu Metin 2, Pepsi ile yapılan anlaşma sonucunda oyunculara bazı avantajlar sunacak.

Buna göre Pepsi kutu açma halkalarının altından alacağınız kampanya hediyesi Metin2 oyununun Türkiye sunucularında 5 gün süreyle geçerli, deneyim kazanımını %5 arttıran Pepsi’ye özel olarak yaratılmış Pepita isimli PET’tir. Kampanyaya katılmak için Pepsi şifrelerinizi buraya girerek Metin2 oyununda kullanacağınız şifrenizi almanız mümkün.

Bunun için Türkiye sunucularında açılmış bir Metin 2 hesabınız olması şart ve şifreyi de aktifleştirmek için http://tr.metin2.gameforge.com/ adresinden hesabınızla giriş yapmanız gerekli. Metin2 şifresi yalnızca bu adres üzerinde etkinleştirilebiliyor.

Kampanya 30 Eylül 2015 tarihine kadar geçerli ve kampanya kapsamında kazanılan Metin 2 şifrelerinin son geçerlilik tarihleri 31 Aralık 2015.

Her hangi bir sorun yaşadığınızda http://support.metin2.org/ adresinden ticket açmanız yeterli.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler