div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Milyonda bir!

- Advertisement -

Bildiğiniz üzere Hearthstone’un yeni eklentisi, The Grand Tournament geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı ve oyuna tam 132 tane yeni kart geldi. Dragon’lardan, demon’lara ve az sayıda mech’e kadar uzanan kart portföyüyle birlikte oyuna yeni bir özellik daha katıldı: Inspire. Hero gücünüzü kullandığınızda çalışan inspire özelliği de oyuna yepyeni bir heyecan kattı diyebiliriz.

Asıl konumuzsa TGT paketlerini heyecanla satın aldıktan sonra yaşadıklarımızla alakalı. Bir paketten 5 tane yeni kart çıkıyor her zamanki gibi ve bazen bu paketleri bir tane Rare ve dört common ile tamamlayıp resmen çöpe atmış oluyoruz. Eğer bir Epic kart açarsak kendimizi şanslı hissediyoruz, Legendary karta kavuştuysak da dört günlük bayram ilan ediyor, olayı coşkuyla kutluyoruz.

Geçtiğimiz gün ise şahsım, Tuna Şentuna, hesabımdaki zavallı 100 gold’umla bir tane paket aldım ve inanılmaz bir şey oldu: Tek paketten -biri golden olmak üzere- 3 tane legendary kart çıkartmayı başardım! Her ne kadar bunlardan iki tanesi aynı legendary olsa da nihayetinde bir paketten 3 legendary çıkmış oldu. Hem de TGT sürümü legendary’ler!
Bu mutlu haberi de sizinle paylaştığıma göre, yeniden tek Rare çıkan paketlere geri dönebilirim…

2015-08-29 14_00_00-Hearthstone

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler