div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mitoloji Online yeni görünüm ve güncellemeler ile karşınızda!

- Advertisement -

Mitoloji Online’da gelen güncelleme ile oyuncular, görünümleri ve özellikleri normal kahramanlardan farklı yeni süper kahramanlara sahip olabileceği gibi düzenlenecek etkinliklerle epik ganimetler de kazanacak.

Ücretsiz MMORPG oyunu Mitoloji Online’da, oyuncuların heyecanına heyecan katacak yeni güncellemeler geldi. 37Games tarafından geliştirilen oyunda yapılan güncelleme ile oyuncular görünümleri ve özellikleri normal kahramanlardan farklı yeni süper kahramanlar görevlendirip, bu kahramanları güçlendirebilecek. Belirli seviyede prestij sahibi olduktan ve gerekli VIP derecesine ulaştıktan sonra Epik içki kullanarak bu süper kahramanları takımlarına alabilecek oyuncular kutsama yaparak da belirli seviyede EXP’ye ulaştıktan ve kahramanların özelliklerini geliştirdikten sonra süper kahramanları yükseltebilecek.

Kule Kuklaları
Gelen yeniliklerden birisi de Kule’de oyuncuların artık diğer oyuncu karakter kuklalarını zindan savaşlarına çağırabilecek olması. Zindan savaşları için yeterli takım arkadaşı olmayanlar için oldukça faydalı olacak bu yenilik ile oyuncular, oyun oynamanın özgürlüğünü daha fazla yaşamış olacak.

Güncelleme kapsamında yeni etkinlikler oyuncuları bekliyor
Gelen yenilikler kapsamında Mitoloji Online oyununda birbirinden heyecanlı etkinlikler de düzenlenecek:

Yeni oyun içi etkinliği: Perili Mağarada yeni maceralar oyun severleri bekliyor. Mağaranın en derinliklerindeki canavar sığınağında epik ganimetleri arayacak oyuncular BOSS ortaya çıktığında heyecanın doruğuna çıkacak.

Tehlikeli Bölge: Yalnızca seviyesi 50’nin üzerinde olan oyuncuların katılabileceği etkinlikte çılgın BOSS’lar kendilerinden zayıf tüm düşmanları bir saniyede öldürebilecek güce sahip. Bu tehlikeye karşın ödüller oldukça çekici. Bu BOSS’ları yok edebilen oyuncular tamamen yeni karanlık bir sisteme yolculuk yapabilecek ve karakterlerini daha ileri seviyelere taşıyabilecek.

Oyun ile ilgili daha fazla bilgi için: http://play.37.com/mitoloji/?cid=87&scid=jib811

- Advertisement -

mitoloji_online_2

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler