div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mount & Blade 2: Bannerlord’dan son haberler…

- Advertisement -

Gamescom’da detaylarıyla tanıma imkanı bulduğumuz Mount & Blade 2: Bannerlord’un en son yayınlanan geliştirici günlüğü onlarca yenilik içermekte.

Taleworlds’ün kurucusu Armağan Yavuz’un kısaca “oyuncular için çok daha rahat ve keyifli bir deneyim olacak” diye tarif ettiği Bannerlord’un 11. geliştirici günlüğü de yayınlandı. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük ve adanmış bir oyuncu kitlesi bulunan oyunun son yayınlanan fragmanı oyuna ekleneceklerin ve oyunda karşılaşacaklarınızın bir kaç dakikalık, çok detaylı bir özeti olduğu gibi değişiklikleri not etmemizi gerektirecek kadar da detaylı.

Sadece ciddi gelişim gösteren grafikler değil, kale duvarlarını yıkmakta kullanabileceğiniz ağır silahlar, köy yönetimi,, şatolar ve diğer koloniler arasında finansal ve yönetimsel anlamda yeni bağımlılıklar, Bandit’ler için yeniden yazılan yapay zeka, elden geçirilmiş arabirim, tamamen elden geçirilmiş ve kültürel açıdan farklarını ve yaşamın sürüp gittiğini hissettirecek şehirler, mevsimler, silahlar için crafting seçenkler ve ileride yeniden izlenebilmeleri veya videolarının yapılabilmesi için savaşları kaydedebilme seçenekleri bunlardan sadece bazıları.

Bu topraklardan çıkan en iyi işlerden biri olan ve yaşlanmadığı gibi gün geçtikçe gençleşen, her paket ve her yama ile bir adım daha ileri giden Mount & Blade’in son versiyonu için halen bir çıkış tarihi verilmiş değil ve görüldüğü kadarıyla erken erişime de açılmayacak. Oyun çıktığında Warband çıktığında yaptığınız şeyleri yapmamaya çalışın, yemeğe çağrıldığınızda gidin, ilgi bekleyen kedinizi kaldırıp koltuğa koymayın, iş aralarında oturup strateji düşünmemeye çalışın, bu ne kadar mümkün olabilirse artık…

Svadyalılar ve Vaegirliler, Rodoklar ve Nordlar, Kergitler ve Sarranidler… Bannerlord’un Warband’in 200 sene öncesinde geçeceğini ve Kalradya İmparatorluğu üzerine hikayeyi kuracağını hatırlatalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler